Koeien

Nieuwe koeien gearriveerd op Regi

financialleaseWe zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe koeien. We hebben er nu een stuk of 10 en over 5 maanden zullen er kalfjes komen. We hebben namelijk koeien die al zwanger zijn. Dit is zeer gunstig voor ons, omdat we onze boerderij willen gaan uitbreiden. Doordat wij samenwerken met een financial lease zal het gemakkelijker gaan om straks meerdere koeien te hebben. De vrachtwagen hebben een financial lease en hebben er daardoor ook meer tot hun beschikking. Doordat het zo goed gaat op onze boerderij hebben we een nieuwe auto kunnen kopen.

Nieuwe auto met financial lease

Doordat we sinds kort koeien hebben kwamen we in contact met een financial lease bedrijf. We moesten namelijk iemand hebben die onze koeien kon vervoeren. Dat ging heel gemakkelijk en we kwamen al snel terecht op de website van Rosfinance.nl. We namen contact met ze op en konden ons de week erna al helpen met het vervoeren van de koeien. Het was zo’n fijn bedrijf dat ik maar gelijk ben gaan vragen hoe het zit met personenauto’s. Ik had op de website van Rosfinance.nl al wel wat informatie gevonden, maar het is toch altijd fijn om het ook nog even in het echt te kunnen bespreken. Onze oude auto was laatst total loss gereden en het was eigenlijk niet meer verantwoord om daar nog mee te rijden. Nu bracht Rosfinance.nl ons de ideale uitkomt door de auto’s te hebben met financial lease. Ook regelen zij voor ons de financiering en kunnen wij de auto per maand betalen.

Bedrijfswagen met financial lease

financialleaseWe hebben zo goed contact gehad met Rosfinance.nl dat we samen ook nog tot een deal zijn gekomen. We zagen de voordelen ervan en hebben toen ook besloten om nog een bedrijfswagen te nemen. Voor ons kan dat af en toe gewoon erg handig zijn, zodat we zelf ook gemakkelijk spullen kunnen verplaatsen. Sinds kort zijn we namelijk ook begonnen met het inzamelen van kleren. We halen de kleren dan zelf op bij de mensen thuis die het hebben verzameld. Zelf hoeven de mensen er dan niet naar om te kijken en regelen wij het verder. Wij zijn deze actie begonnen, omdat we steeds meer beginnen te merken dat niet iedere ouder genoeg geld heeft om voor het gezin steeds maar weer nieuwe kleren te kopen. We beginnen dus een soort winkeltje bij ons op de boerderij. Als de mensen zelf hun kleren willen brengen is dat natuurlijk ook mogelijk. Er is dan de mogelijkheid op gelijk een kijkje te nemen bij ons op de boerderij. Zo kan de klant zelf ook zien waar het terecht komt en wat er met hun kleding gebeurd. Wij zullen de kleding ook controleren of er geen gate of dergelijke in zitten. Verder willen we de gasten ook laten weten hoe het zit met de cbdolie.