Evenement

Wat extra’s op de boerderij van Regifarm

Toen wij onze nieuwe auto kregen heeft dat ons inspiratie gegeven voor wat extra op de regifarm. Er is ook een bedrijfsauto bij gekomen en die hebben wij vooral genomen, zodat wij de mensen hier wat meer kunnen helpen. We zijn druk bezig met inzamelen van kleding en dan hebben we het hier vooral over kinderkleding. Wij halen het op bij de mensen thuis of zij kunnen het bij ons op de boerderij komen brengen. In ruil daarvoor kunnen ze een kijkje nemen bij ons op de boerderij met koffie en een lekker stuk taart. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook wat lekkers en hebben we limonade met cake.

Z8 kinderkleding hoorde van ons doel

z8kinderkledingOm dit bekend te maken moesten we het natuurlijk wel wat gaan promoten. Zo hebben we ons busje ook laten bedrukken en zijn we bij de mensen langs de deuren gegaan om te vertellen wat wij doen. Veel mensen raakte enthousiast en geïnspireerd door ons verhaal en zeiden dat ze ons wilde helpen. De mensen uit de buurt zullen ons ook helpen om het bekender te maken. Wij helpen flyers laten afdrukken en die worden rondgebracht. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat z8 kinderkleding van amazingkids ook hoorde over ons goede doel. Zij wilde ons absoluut ook helpen met dit goede doel en zullen ons elke maand kleren brengen. Het is zo mooi om te zien hoe graag de mede mens elkaar wilt helpen. Zo zijn we ook bij z8 kinderkleding langs gegaan en mochten we zelf ook al wat kleren uitzoeken die we goed konden gebruiken.

Een event met z8 kinderkleding

Nadat wij bij z8 kinderkleding langs waren geweest belde ze ons in de avond op. Ze kwamen met het idee om een event te organiseren waarbij iedereen kleding mee kon brengen en er allerlei activiteiten plaats zouden vinden. Het bedrijf van wie de auto leasede wilde ook meewerken aan dit event en sponsorde ons met de hapjes en de drankjes voor de gasten die langs zouden komen. Voor de kleintjes hebben we een springkussen geregeld. Omdat het lekker weer kan worden hebben we ook meerdere spellen met water. Zo is er flessen voetbal en zijn er water ballonnen.

Een groot succes

Het event zit erop en wat was het een groot succes. We zijn z8 kinderkleding heel erg dankbaar voor deze dag. We hebben van veel gasten goede verhalen gehoord. Meerdere hebben een hele fijne dag gehad en staan open voor een volgend event. Dat is dan ook wat wij zeker willen, een volgend event. De eerste plannen staan al op papier en het zal nog weer wat groter worden dan de vorige keer. Ook zijn er andere kledingwinkels uit de buurt die mee willen helpen. Hoe meer kinderkleding we straks hebben hoe meer gezinnen en kinderen we straks blij kunnen maken. Wij zijn erg blij dat we hiermee gestart zijn en dat allemaal ook te danken aan een financial lease bedrijfsauto. We hopen jullie graag te zien bij ons volgende evenement.